Бісквітно-сирний пиріг з чорницями
Інгредієнти:
Яйце 4 шт.
Щіпка солі
Цукор 200 г
Олія соняшникова 120 мл
Кефір 120 мл
Борошно 300 г
Розпушувач 8 г
Начинка:
Сир кисломолочний 300 г
Цукрова пудра 3 ст. л
Яйце 1 шт.
Чорниця 0.5 л
Тут пиріг зроблено з півпорції всього, крім чорниць. Чорниць в оригіналі рецепту не було. Хтось писав, що з персиками смачно. Хтось в тісто (не сир) додавав какао. Танцювати можна :)
Так от, збити яйця зі щіпкою солі.
Додати цукор, збивати, поки суміш трохи не побіліє.
Додати олію і кефір, збивати.
Змішати борошно і розпушувач, просіюючи через сито, додати до тіста, втмішати ложкою.
Викласти на деко, встелене пергаментом.
Сир перем'яти з цукровою пудрою, а тоді з яйцем.
Ягоди, якщо є, викласти на тісто. А зверху через кулінарний шприц видавити товсту ромбову сіточку з сиру.
Запікати 45 хв при 180°.
Вийняти, посипати зверху пудрою для прикраси.
Бон апеті))
Оригінал рецепту з відео тут:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=810399830346063&id=508159299207109
Коментарі
Дописати коментар